Zoner & Sanser

Fysiurgisk massage, Cupping og Zoneterapi

Zoneterapi

Zoneterapi er en alternativ behandlingsform hvor man gennem korrekte tryk og let massage på fødderne kan hjælpe kroppen i balance.

 

Hele kroppens og dens organer er spejlet i vores fødder og behandlingen virker ved at når man f. Eks arbejder i nyrezonen på foden sendes der et signal igennem det der hedder medianbaner op igennem kroppen til nyrerne. 

 

Ved at kigge på mennesket på en holistisk måde og arbejde både med krop og sind vil kroppen komme i balance da der arbejdes på alle zoner/organer under en behandling.

Er en reflekszone øm, når zoneterapeuten trykker på stedet, er det tegn på svaghed i det organ, som punktet under fodsålen repræsenterer, og dermed tegn på ubalance i hele kroppen.

 

Eksempler på hvad zoneterapi kan hjælpe på:

Allergi

Astma

Fordøjelsesproblemer

Gigtsmerter

Væskeophobninger

Fertilitetsproblemer

Hovedpine/migræne

Bihule- og mellemørebetændelse

Hormonelle ubalancer

Ufrivillig va ndladning

 


Fysiurgisk Massage

Hvad er fysiurgisk massage og hvordan virker det?

Fysiurgisk massage er dybdegående massage, som går ned i både væv og muskler og løsner spændinger op. Området vil derefter blive varmt og rødligt i farven da der bliver øget blodgennemstrømningen netop i det område. Samtidig bliver der frigivet affaldsstoffer som føres med blodbanen og renset ud af kroppen.

Netop fordi der frigives affaldsstoffer er det meget vigtigt at man efter en behandling får masser af væske for at få skyllet disse affaldsstoffer ud af kroppen. 

Hvad er spændinger?

Spændinger i musklerne kan sidde på hele kroppen, de fleste kender nok til følelsen af at have ondt i nakken/ skuldrene eller lænden.

Oftes er disse smerter kommet af at man har overbelastet sine muskler, som så har over kompetenceret. Herved opstår spændinger som man kan fjerne ved fysiurgisk massage og optræning af musklerne, så de bliver stærkere til at modstå den overbelastning vi ind imellem udsætter kroppen for. 

Det kan også være stillesiddende arbejde der gør at man få spændte muskler, årsagerne er mange, men løsningen er enkel. 

 


Cupping

Malene Hougaard

Zonerogsanser@hotmail.com 

Tlf: 60190797

CVR: 41368977

Slotsmøllen, Slotsgade 65C, 2. th, 3400 Hillerød